Maitim

BREZKONTAKTNI MERILNIKI TEMPERATURE

Ustavimo nenadzorovano širjenje COVID-19 – brez dotikanja površin, zanesljivo, natančno, več funkcionalno.

ZDRAVJE JE ZA VSE NAS NAJDRAGOCENEJŠE. VARUJMO GA NA VSAKEM KORAKU.

Zato v bodoče poskusimo vnaprej preprečiti strahotne posledice epidemij. Z namestitvijo brezkontaktnih merilnikov telesne temperature na vstopne točke v bolnišnice, trgovske centre, poslovne stavbe, občinske ustanove, tovarne, hotelske recepcije, šole, fakultete, sodišča, na glavne avtobusne in železniške postaje, letališča, v plačljive parke, muzeje, galerije in druge vhode javnih poslopij, bomo velik korak bliže temu cilju.

NEVSILJIVO, VARNO, HITRO IN UČINKOVITO.

Brezkontaktni IR merilniki telesne temperature iz naše ponudbe so nova, inovativna in izjemno praktična rešitev za merjenje vročine na vseh vstopnih točkah, kjer se dnevno zadržuje večje število ljudi. Izdelani so bili kot odgovor na pandemične razmere v svetu in kot pripomoček pri preprečevanju širjenja korona virusne okužbe Covid-19 ali katerih koli drugih virusnih okužb.

Težave zaradi GDPR? NE. 

Vse naprave (lahko) delujejo brez zbiranja osebnih podatkov in niso podvržene GDPR-ju!

Brez vsakršnega dotikanja površine naprave: telesno temperaturo posameznika naprave na daljavo odčitajo z visoko naprednimi in visoko kakovostnimi merilniki temperature ter tipali za merjenje razdalje. Za to porabijo manj kot sekundo!

Manj kot sekundo da izmerijo temperaturo.
  • Odlične za vnaprejšnje preprečevanje širjenja virusnih okužb:

    Pravočasno, pred vstopom v prostore, kjer se zadržuje večje število ljudi, z alarmom opozorijo na osebe z vročino, ki je najbolj pogost pokazatelj virusnih obolenj. Merjenje je hitro in nevsiljivo, pretok zdravih ljudi z njim je tekoč tudi v kriznih časih.

  • Varujejo osebje pred neposredno izpostavljenostjo virusom:

    V času epidemije učinkovito zamenjajo varnostnike, policiste, medicinsko osebje in prostovoljce, ki bi morali meriti telesno temperaturo na kritičnih vstopnih točkah: bolnišnice zdravstveni domovi, letališča, mejni prehodi, podjetja, industrija, raznovrstne ustanove …

Težave zaradi preverjanja pogoja PCT?

Se tudi vi sprašujete, kako preverjati, ali vaše stranke izpolnjujejo pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani)? Vaš odgovor so:

TABLIČNI MERILNIKI Z DODATNIMI FUNKCIJAMI

  • Izmeri telesno temperaturo.

  • Preveri nošenje maske.

  • Odčita QR kodo s COVID potrdila.

  • Odobri ali zavrne prehod.

Brezkontaktni tablični termometri s prikazovalnikom, funkcijo preverjanja nošenja maske in opcijo kontrole pristope, so na voljo z dodatno aplikacijo za preverjanje EU digitalnih COVID potrdil.

Pred kontrolno točko naprava samodejno in natančno izmeri telesno temperaturo s čela posameznika. Lahko preverja tudi nošenje zaščitne maske, če je le-ta obvezna, po novem pa z dodatno aplikacijo preverja tudi, ali ima posameznik ustrezno PCT potrdilo. Nato odobri prehod oziroma sproži zvočno opozorilo, zakaj je prehod zavrnjen.

Deluje samostojno ali v povezavi z računalnikom oziroma telefonom (LAN, Wi-Fi, 4G in Bluetooth). Zvočna opozorila in besedilni prikazi na zaslonu so lahko v poljubnem, tudi v slovenskem jeziku. Izvedbe tudi z vključenimi stojali in avtomatskimi razkuževalniki.

Foto Digital Green Pass: Shutterstock

BREZKONTAKTNI MERILNIKI TEMPERATURE

Temperaturo izmeri tako, da čelo (poleti lahko tudi zapestje ali dlan) napravi približamo na 2 do 8 cm.

Pri merjenju temperature je zelo natančen (± 0.2°C) in tudi hiter: temperaturo izmeri v manj kot 0.5 sekunde. Po merjenju temperature merilnik samodejno sproži zvočno opozorilo in izmerjeno temperaturo izpiše na napravi. Če je izmerjena temperatura višja od mejne, ki je pred nastavljena na 37.3°C, se sproži alarm, ki 5s zvokovno opozarja na »nevarnost«.

V SVETLEJŠO PRIHODNOST Z NAMI

Za spletni nakup merilnika kliknite TUKAJ.

Scroll to Top