Maitim

BREZKONTAKTNI MERILNIKI TEMPERATURE

Ustavimo nenadzorovano širjenje COVID-19 – brez dotikanja površin, zanesljivo, natančno, hitro, nevsiljivo.

BREZKONTAKTNI IR TERMOMETER "ROKICA" SERIJE MBT-22 (merjenje temperature s čela ali dlani)

Telesno temperaturo posameznika na daljavo odčitata visoko napredni in visoko kakovostni IR merilnik temperature ter tipalo za merjenje razdalje. Temperaturo izmeri tako, da čelo (poleti lahko tudi zapestje ali dlan) napravi približamo na 2 do 8 cm. Pri merjenju temperature je zelo natančen (± 0.2°C) in tudi hiter: temperaturo izmeri v manj kot 0.5 sekunde.

Po merjenju temperature merilnik samodejno sproži zvočno opozorilo in izmerjeno temperaturo izpiše na napravi. Če je izmerjena temperatura višja od mejne, ki je pred nastavljena na 37.3°C, se sproži alarm, ki 5s zvokovno opozarja na »nevarnost«.

DELOVANJE NAPRAVE: naprava deluje samostojno! Lahko pa služi tudi kot nepogrešljiva dopolnitev obstoječega varnostnega sistema na vhodih, kjer so varnostni pregledi neizogibni (npr. letališča, sodišča, politične ustanove …), saj je povezljiva z drugimi napravami.

MBT-22

POSEBNO V ZIMSKIH MESECIH, KO PRIDEMO OD ZUNAJ V NOTRANJI PROSTOR IN IMAMO HLADNE DLANI, PRIPOROČAMO ODČITAVANJE TEMPERATURE S ČELA!

Naprava ni podvržena GDPR-ju.

Naprava je samostoječa (na mizi, pultu, polici …). Dobite jo v kompletu s podstavkom, ki pa je pred pripravljen tudi za stensko montažo (napravo lahko privijačite na izbrano površino, ki ni nujno stena).

  • vgrajen inteligentni algoritem temperature,
  • vmesnik (vhod / izhod): USB,
  • napajanje: DC12V, priložen adapter AC-230V,
  • priporočeno temperaturno okolje: 15 ~ 40°C,
  • vgrajeno visokokakovostno IR tipalo.
  • DVOJNO PRILAGODLJIV NOSILEC: omogoča prilagoditev kota in višine naprave.

Naprava deluje samostojno in pri tem ne beleži osebnih podatkov, opcijsko pa nudi tudi sledenje meritvam in nastavitve v programu TempGuardian. V kolikor to potrebujete / želite, se merilnik prek USB kabla poveže z osebnim računalnikom (USB vmesnik se nahaja na zadnji strani merilnika). Računalnik zazna merilnik na COM portu, nato v programu izberete COM port in se povežete.

Program TempGuardian, v kolikor se zanj odločite, v pregledni tabeli beleži:

  1. izmerjeno telesno temperaturo,
  2. temperaturo okoliškega zraka,
  3. status zaznane meritve: »Normal« (normalna telesna temperatura) / »Fever« (vročina),
  4. čas in datum meritve. Vse te meritve lahko izvozite v EXCEL tabelo, v programu pa lahko spremenite tudi mejno temperaturo, pri kateri se sproži alarm za »nevarnost«.

Brezkontaktni termometer z ločenim prikazovalnikom MBT-22DL

Velikost dodatnega zaslona: 325 x 100 x 20 mm

Naprava MBT-22 z vsemi zgoraj opisanimi lastnostmi in dodatnim prikazovalnikom.

Besedilni prikazi

Za merjenje temperature oseba na 2 do 8 cm približa dlan, zapestje ali čelo napravi MBT-22. V hladnih zimskih mesecih za najbolj točno odčitavanje telesne temperature, priporočamo odčitavanje s čela, saj so naše dlani lahko zelo hladne. Po pol sekunde se izmerjena temperatura izpiše tudi na ločenem zaslonu, ki ga lahko namestite ločeno od naprave MBT-22.

Če oseba nepravilno pristavi dlan, kot na sliki zgoraj, se na ločenem zaslonu izpiše »PONOVI«, s čimer zahteva ponovitev merjenja telesne temperature. Previsoka telesna temperatura se na zaslonu izpiše v rdeči barvi, obenem pa se sproži glasno alarmno opozorilo. Normalna telesna temperatura se izpiše v zeleni barvi, v stanju pripravljenosti pa na zaslonu piše »MERILNIK«.

MONTAŽA: merilnik MBT-22 se privijači v steno ali v drugo površino, npr. pri sprejemnem pultu ali pri prečkah za varnostni pregled pred vstopom. Lahko je tudi samostoječ na pultu ali mizi. LCD prikazovalnik se privijači v steno, lahko je prav tako samostoječ (se ga prisloni ob površino).

Brezkontaktni termometer s prikazovalnikom MBT-22D

Velikost zaslona: 325 x 180 x 20 mm

Naprava MBT-22 z dodatnim prikazovalnikom, ki ni ločljiv od merilnika.

Besedilni prikazi

Za merjenje temperature oseba na 2 do 8 cm približa dlan, zapestje ali čelo napravi MBT-22. V hladnih zimskih mesecih za najbolj točno odčitavanje telesne temperature, priporočamo odčitavanje s čela, saj so naše dlani lahko zelo hladne. Po pol sekunde se izmerjena temperatura sočasno izpiše na merilniku in tudi na velikem prikazovalniku.

Če oseba nepravilno pristavi dlan, kot na sliki zgoraj, se na ločenem zaslonu izpiše »PONOVI«, s čimer zahteva ponovitev merjenja telesne temperature. Previsoka telesna temperatura se na zaslonu izpiše v rdeči barvi, obenem pa se sproži glasno alarmno opozorilo. Normalna telesna temperatura se izpiše v zeleni barvi, v stanju pripravljenosti pa na zaslonu piše »MERILNIK«.

MONTAŽA: Naprava MBT-22D kot celota (merilnik in prikazovalnik v enem) je na hrbtni stranici pripravljena, da se jo privijači v steno ali v drugo površino, npr. pri sprejemnem pultu.

Brezkontaktni termometer MBT-21

Telesno temperaturo posameznika na daljavo odčitata IR merilnik temperature in tipalo za merjenje razdalje.

Temperaturo izmeri tako, da čelo napravi približamo na 5 do 10 cm. Pri merjenju temperature je zelo natančen (± 0.2°C) in tudi hiter: temperaturo izmeri v cca. 0.5 sekunde.

Lastnosti in specifikacije merilnika:

natančnost merjenja± 0.2 °C
opozorilo ob previsoki temperaturi

utripanje lučk pri strani in glasovno opozorilo: »Di di di«

merilna razdalja5 – 10 cm
odzivni čas0.5 s
napajanjeprek USB kabla ali baterije
vhodUSB DC 5V
namestitev

pritrditev nosilca (stojala) na spodnji strani naprave, viseča z dvostranskim lepilom, viseča

dimenzije in teža170 x 115 x 140 mm, 350g (500g z embalažo)
zahtevana temperatura prostora15 – 35 °C
razpon merjenja temperature0 – 50 °C
stanje pripravljenostipo 5s (utripanje rdečih lučk)
zaslondigitalni

Ugodno in praktično rešite vse težave hkrati!

V ponudbi je tudi komplet merilnika telesne temperature MBTF-21 skupaj s senzorskim razkuževalnikom rok in samostoječim kovinskim stojalom, ki ga lahko namestite na vstopnem mestu v vašo poslovalnico. Za več informacij smo vam na voljo tudi telefonsko na 041 618 253 ali na 01 830 33 60.

Image333

V SVETLEJŠO PRIHODNOST Z NAMI

Za spletni nakup merilnika kliknite TUKAJ.

Scroll to Top