Maitim

BREZKONTAKTNI TABLIČNI TERMOMETER

s prikazovalnikom, funkcijo prepoznavanja obraza tudi pod masko in opcijo kontrole pristopa.

TABLICA, KI LAHKO DELUJE TUDI BREZ ZBIRANJA OSEBNIH PODATKOV

Naprava se lahko uporablja samo za merjenje telesne temperature in preverjanje nošenja maske. Kot taka ni podvržena GDPR-ju.

Sicer gre za več funkcijski in z računalnikom povezljiv tablični računalnik s številnimi nastavitvami, ki ugodijo željam in potrebam določenega podjetja / fizične osebe.

Pred kontrolno točko naprava samodejno izmeri telesno temperaturo posameznika s čela na ±0.2°C natančno. Lahko preverja tudi nošenje zaščitne maske, če je le-ta obvezna. Nato odobri prehod oziroma sproži zvočno opozorilo, če je izmerjena temperatura previsoka ali če zazna, da na obrazu ni maske. Hkrati nudi opcijo prepoznavanja obrazov pod masko ali brez maske.

Deluje samostojno ali v povezavi z računalnikom oziroma telefonom (LAN, Wi-Fi, 4G in Bluetooth).

NATANČNO, HITRO, NEVSILJIVO IN UČINKOVITO MERJENJE TELESNE TEMPERATURE

Telesno temperaturo posameznika na daljavo odčita vgrajeni visoko napredni in visoko kakovostni IR merilnik telesne temperature s pomočjo natančnega tipala za merjenje razdalje.

Temperaturo izmeri s čela na razdalji 20 do 80 cm (optimalno merjenje je na razdalji 50 cm, natančno razdaljo lahko pred nastavimo z orisom na zaslonu, proti kateremu pristopi obiskovalec).

Zvočna opozorila in besedilni prikazi na zaslonu so lahko v poljubnem, tudi v slovenskem jeziku.

Odlično se prilagodi svetlobi v prostoru: delovanje prilagodi slabi ali močni osvetlitvi. Deluje tudi ponoči!

PREVERJANJE NOŠENJA MASKE

V času epidemije, ko je nošenje maske zakonsko obvezno, lahko sistem obiskovalca opozori, naj si nadene masko, v kolikor je nima nameščene na obrazu. To lahko stori v številnih različnih jezikih, tudi v slovenskem.

TEHNIČNE LASTNOSTI TABLICE

Odlične zmogljivosti, bogata strojna in programska oprema.

Vgrajeno visokokakovostno Heimann infrardeče tipalo nemškega proizvajalca.

Merjenje, natančnost

Natančnost merjenja temp. (vrednost odstopanja): +/- 0.2°C (znotraj območja do 50 cm razdalje). Razpon zaznavanja temperature: -40 ~ 125°C, priporočeno temperaturno okolje: 15 ~ 40°C.

Napajanje, zaslon in OS

DC12V, priložen adapter AC-230V, operacijski sistem Android. Zaslon: 8'' IPS LCD (zaslon ultra visoke ločljivosti). Omogoča živo / takojšnje prepoznavanje obrazov na daljavo (»binocular camera«).

Objektiv

Goriščna razdalja 1 / 2.7˝, 2 mio pikslov, maksimalna izhodna resolucija: 1920 x 1080 @ 30fps (povsem jasna slika). Podpira 2D in 3D digitalno zmanjševanje slikovnih motenj.

Podatkovna baza

Velika podatkovna baza za shranjevanje obrazov, shranite lahko do 20.000 identifikacijskih fotografij. Obraz naprava prepozna zelo hitro, v manj kot 300 ms, in to stori tudi pod masko, če jo zaposleni nosi.

Vgrajena strojna oprema

100M, Ethernet port, WiFi, 4G, Bluetooth, izhod RS232, avdio vmesnik, 1x relejni izhod, TF kartica, USB, RFID, QR koda in drugi vmesniki. Podpora Wiegand protokolu.

Drugo

Možna uporaba merilnika za pristopno kontrolo v podjetjih, kjer vodijo evidence prihodov in odhodov na delovno mesto. Dostopen je tudi SDK kit (razvojni kit).

Vmesniki tabličnega IR termometra: DC 12V, RJ45 Ethernet, USB, USB OTG, Relay, RS232, Wiegand.

ŠTEVILNE OPCIJE NAMESTITVE IN DODATNA OPREMA

MONTAŽA: stenska, s podstavkom, različna stojala z avtomatskimi razkuževalniki ali brez in namestitev na sisteme za odpiranje vrat (na točke že obstoječe kontrole pristopa).

TA HIP V REDNI PRODAJI: 1) model MBTF-31 z namiznim podstavkom, 2) model MBTF-31SR s stojalom in avtomatskim razkuževalnikom: prednost je, da uporabnik ob merjenju temperature hkrati razkuži tudi dlani. Možna dobava drugih stojal, različnih višin za odrasle ali otroke (po dogovoru), lahko z avtomatskim razkuževalnikom ali brez.

Napravo MBTF-31 je treba namestiti na izbrano vstopno točko pred varnostne rešetke, če so, tako, da bo kamera čim lažje zajela obraz obiskovalca. Priporočena višina namestitve je od 1.4 do 1.6 metra. Da zagotovite učinkovito, takojšnje, nemoteno in točno odčitavanje telesne temperature obiskovalca, naj bo razdalja med napravo in točko zbiranja za prišleke med 0.3 in 0.8 metra (najbolje 0.5 metra).

Temperatura okolja mora biti med + 15 in 40 °C, prav tako se moramo izogniti možnostim hitrih sprememb temperature v okolju (npr. prepihu, sunkom vetra ipd.). V bližini naprave ne smejo biti nameščeni toplotni sevalniki, reflektorji, klimatske naprave ali infrardeči sevalniki.

Naprava je sicer vodoodporna (standard IP65), a priporočeno jo je namestiti na vhodno točko v notranjosti prostora, da se prepreči morebitne motnje v delovanju zaradi vetra, mraza, vročine in neposredne sončne svetlobe.

UPORABA SISTEMA MBTF-31 ZA PRISTOPNO KONTROLO

Z namestitvijo »Face Recognition Management System« programske opreme se naprava spremeni v kontrolno-pristopni sistem za trenutni in tudi arhivski nadzor nad prihodi in odhodi zaposlenih.

Programska oprema med drugim nudi:

 • Povezavo

  Povezavo z osebnim računalnikom ali strežnikom.

 • Spremljanje dogajanja

  Pregledno spremljanje dogajanja na vstopni točki (izmerjene telesne temperature, preverjanje nošenja mask, čas prihodov / odhodov …).

 • Ustvaritev baze podatkov

  Vnos, shranjevanje in urejanje osebnih podatkov ter fotografij zaposlenih.

 • Arhiv

  Arhivsko preverjanje in iskanje po zabeleženih podatkih.

 • Nastavljivi parametri

  Nastavitev številnih parametrov, med njimi vnos logotipa in naziva podjetja, ki se prikaže na zaslonu ob vklopu naprave, ter urejanje glasovnih sporočil. Velika prednost je na primer nastavitev parametra mejne vrednosti temperature za opozorilni alarm in kompenzacijskega faktorja, kar v zimskem času pride še kako prav.

V SVETLEJŠO PRIHODNOST Z NAMI

Za spletni nakup merilnika kliknite TUKAJ.