Maitim

DODATNA PONUDBA PODJETJA MAITIM

RAZNOVRSTNE AROME, ČISTI RASTLINSKI GLICEROL & PROPILEN GLIKOL

Arome, VG & PG preverjenega EU porekla.

Odpotujte za hip v svet dišav in prvovrstnih arom, ki bi vam utegnile polepšati in popestriti vsakdan. V podjetju MAITIM d.o.o. že od leta 2008 nudimo širok asortima arom (okusov), rastlinskega glicerola (VG) in propilen glikola za široki namen uporabe.

Pri tem sodelujemo z največjimi proizvajalci, ki za vašo varnost pri uporabi zagotavljajo laboratorijsko testiranje tekočin, zadovoljujejo vse z izdelki povezane zakonodaje in dosegajo najvišje zahtevane EU standarde.

Poreklo arom, PG in VG iz naše ponudbe:

ELDA LTD.

Ponosni smo na dolgoletno produktivno partnerstvo s podjetjem, ki izjemno uspešno posluje že več kot 35 let. ELDA je od leta 2008 specializirana za proizvodnjo e-tekočin. Razvija se hitro, v koraku z razvojem trga. V zelo kratkem času se je prelevila v eno izmed vodilnih globalnih podjetij na tem področju.

S sadnimi aromami nikakor ne morete zgrešiti.

Preverite še druge zanimive arome!

Morda sveži ali sladki okusi?

Svežina mete in mentola ter sladka presenečenja za vas.

Tudi okuse pijač lahko občutite ob aromah iz naše ponudbe.

Čista VG & PG

Čisti rastlinski glicerin (VG) in propilen glikol (PG) sta namenjeni vsesplošni uporabi v kozmetiki, farmaciji in prehrambni industriji.

Rastlinski glicerin (VG)

Brezbarvna in nestrupena organska spojina, sladkega okusa in brez vonja. Množično se uporablja v kozmetiki, farmaciji in prehrambni industriji.

VG v kozmetiki: ker nase veže vlago iz okolice, koži vrača prožnost, jo vlaži in čisti (deluje kot regenerator). Primeren je tudi za občutljivo kožo, saj je ne draži. Lahko se ga uporabi kot sestavina pri pripravi: krem in losjonov za nego kože in obraza, šampona za nego kodrastih las. Čisti VG se lahko uporabi kot čistilo za čiščenje površin (uničuje bakterije). Uničuje tudi bakterije v ustih – z grgranjem VG-ja se lahko znebite slabega zadaha. VG v prehrani: sladilo, ki ne dvigne ravni sladkorja v krvi, dodatek bonbonom, konzervans, emulgator …

Glicerin čistega rastlinskega izvora, ki ga je kot neoporečnega in varnega potrdila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA), ustreza vsem standardom evropske, ameriške in japonske Farmakopeje ter FCC-ja.

Propilen glikol (PG)

Propilen glikol ali 1,2-propanediol je viskozna, brezbarvna tekočina brez specifičnega vonja.

Uporaba: PG je vlažilec in topilo vsesplošne rabe, ki se zaradi nestrupenosti uporablja v kozmetični in prehranski industriji. Uporablja se za izdelovanje krem, mazil (deluje kot vlažilec), ustnih vodic, zobnih past. Uporablja se tudi kot odlično topilo za dišave (eterična olja) in vitamine (na primer pri ekstrakciji ognjiča, kamilice …). V večjih količinah deluje tudi kot konzervans.

Propilen glikol iz naše ponudbe je visokokakovostni, v EU proizvedeni in certificirani, ustreza vsem zahtevam evropske, ameriške in japonske Farmakopeje ter FCC-ja (Food Chemicals Codex).

Naj tudi pri vas zadiši po izbranih aromah visoke kakovosti.