Maitim

Na osnovi večletnih izkušenj, lahko zagotovim, da je  MAITIM kakovosten servis računalnikov ter računalniške opreme. Predvsem pa jih odlikuje kratek odzivni čas in rok popravila ter kakovostno opravljeno delo. MAITIM je servis, ki me ni nikoli razočaral in je vreden zaupanja.

Poglobljene misli:

Ker je računalnik v današnjih časih naš najboljši prijatelj, ga takrat, ko se pokvari, želimo čim prej imeti spet na razpolago, zato popravilo ne sme trajati predolgo časa. Prav zato je pomembno, da izberemo takšen računalniški servis, ki nas  ne bo razočaral. To je tudi razlog, da se že leta obračam na servis MAITIM. Na osnovi dolgoletnih izkušenj lahko navedem nekaj karakteristik, ki so značilne za ta servis in so tudi osnova, da je ta servis moj prvi in edini izbor, ki povsem zadovolji moje potrebe. Nudijo mi: servisiranje na domu, če je to potrebno. Pomoč na daljavo. Določene napake se danes da rešiti na daljavo, s čimer se zagotovi hitro odzivnost ter nižje stroške odprave napak. Uporabljajo uveljavljeno rešitev za oddaljeno pomoč Teamviewer. Diagnostika napak. V servisu se poglobijo v težave računalnika ali tiskalnika ter ocenijo stroške popravila, da se lažje odločim ali je popravilo sploh smiselno. Pomoč pri posodabljanju  strojne opreme. Ker je moje znanje povezano z računalniki in njihovim delovanjem skromno, mi veliko pomenijo nova znanja, ki mi jih posredujejo. Tako lažje razumem, kaj se skriva za določenimi funkcijami. Na njih se obračam tudi, ko moram obnoviti protivirusno zaščito ESET. Prav tako se na njih obrnem v primeru težav z elektronsko pošto.

Kadar se odločim za nakup novega računalnika, so mi tudi v veliko pomoč: Svetovanje pri nakupu. Nakup prenosnega računalnika je zaradi obilice proizvajalcev in različnih modelov precej zahtevna naloga. Ker sem le povprečni uporabnik, se z lahkoto izgubim med poplavo različnih možnosti in se včasih le s težavo odločim, kateri prenosnik je primeren zame. Zato mi je svetovanje v veliko pomoč. Nov računalnik mi pripravijo za delo. Namestijo nekaj najbolj priporočljivih brezplačnih programov, ki mi bodo olajšali vsakodnevno delo. Računalnik, ki ga kupim pri njih, ima tudi nameščen licenčen operacijski sistem Windows. Kadar se odločim za nakup novega tiskalnika so mi prav tako v veliko pomoč. Svetujejo mi pri nakupu glede na moje potrebe. V primeru težav pri delovanju tiskalnika poskušajo le te odpraviti ozirom mi svetujejo, ali je popravilo sploh  smiselno. Imajo zelo kratek rok dobave tonerjev, kar je dobro, ker zaradi relativno velikega stroška, ne naročam na zalogo. Barve pa po navadi zmanjka ravno  takrat, ko jo najbolj potrebujem.

Milojka Mohar

doktorica farmacije

S podjetjem MAITIM že vrsto let sodelujemo pri distribuciji elektronskih cigaret in ostalih izdelkov za vejpanje, ki jih nudimo v nekaterih 3DVA poslovalnicah. So odzivni, pripravni, temeljiti, ustrežljivi in strokovni, vedno na dlani s kakovostno, zakonsko ustrezno in tudi optimalno rešitvijo za dani trg.

Sodelovanje z njimi nam je v zadovoljstvo, uredijo prav vse, kar je potrebno, zato smo se v zadnjih dveh letih na njih obračali tudi, kadar smo potrebovali kakovostna PR besedila. Tudi na tem področju se je naše partnerstvo odlično obneslo in veselimo se že nadaljnjih skupnih izzivov ter poslovnih uspehov.

Z našimi skupnimi prizadevanji smo na izbranih prodajnih mestih 3DVA še dodatno obogatili našo že tako pestro ponudbo izdelkov in storitev.

Tina Sigulin

strokovna sodelavka za marketing

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete po celotni Sloveniji. Trafika 3DVA je moja trafika. Več informacij najdete na našem spletišču: www.trafika3dva.si

Po poti tehnološkega napredka ne stopajte sami.

Vabljeni, da to storite skupaj z nami.

Scroll to Top