Maitim

SODOBNE IT REŠITVE ZA PODJETJA

Dobri računalniški sistemi niso dovolj, pomembno je tudi, kdo skrbi zanje.

STROKOVNI NASVETI, ORIENTIRANI SAMO NA VAŠO SITUACIJO IN VAŠE POTREBE

Ob brezplačnem svetovanju že skoraj tri desetletja nudimo celovite rešitve informacijskih sistemov, vključno z večprocesorskimi strežniki, grafičnimi postajami, perifernimi enotami, programsko opremo in protivirusno zaščito.

Rešitve vsebujejo vse štiri izvedbene faze, od svetovanja, natančne izdelave projekta in dobave najsodobnejše opreme, do same izvedbe na licu mesta in kasnejšega (pogodbenega) vzdrževanja. Na voljo je tudi profesionalna oprema za vzpostavitev video nadzornega sistema. Novejša ponudba pa med drugim zajema sestavo računalnikov za rudarjenje (Crypto Mining, Bitcoin Mining, Ethereum …).

CELOVITA IT REŠITEV ZA VAŠE PODJETJE

Je IT sistem v vašem podjetju zastarel? Počasen? Nagaja? Zaradi težav z delovanjem računalnikov ali internetne povezave vi in vaši zaposleni izgubljate živce ter dragocene delovne ure? Morda celo stranke. Zaradi zastarele strojne in programske opreme ne morete dohajati konkurence in zahtev hitro razvijajočih se tehnologij? Ne morete zagotoviti učinkovitega dela zaposlenih na domu, kadar je to potrebno? Potem potrebujete nekoga, ki se bo popolnoma posvetil vaši trenutni situaciji in posodobil vaš IT sistem v takšnega, ki vam bo zagotovil učinkovitost dela v vseh razmerah, prinašal dodatni dobiček ter prihranil čas in slabo voljo.

Strojna in programska oprema

Poskrbimo za najsodobnejšo strojno ter programsko opremo sistema, ki bo zasnovan po vaši meri (strežniki, osebni računalniki, prenosniki, grafične postaje, programsko kolje Windows, Office in ESET protivirusna zaščita, periferne enote …). Nudimo tudi kasnejše pogodbeno vzdrževanje in urgentno pomoč.

Omrežne rešitve in WiFi

Vzpostavimo hitro, zanesljivo in varno lokalno omrežje ter prav takšne brezžične povezave naprav z možnostjo oddaljenega dostopa in urgentne pomoči ob morebitnem pojavu težav.

Varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov

Podatki, ki jih hranijo računalniki v vašem podjetju, so za vas neprecenljive vrednosti. Da zaradi okvare katerega izmed spominskih medijev ali kakšne druge napake ne bi prišlo do izgube le-teh, za vas vzpostavimo učinkovit sistem varnostnega kopiranja in arhiviranja podatkov.

ZAKAJ SODELOVATI Z NAMI?

Pogodbeno vzdrževanje in urgentna pomoč

Ker želimo, da bi vaši nenadomestljivi računalniški sistemi delovali neprekinjeno in brezhibno, nudimo pogodbeno vzdrževanje. Ob sklenjeni vzdrževalni pogodbi v vsaki urgentni situaciji odreagiramo praktično takoj, ponudimo oddaljeno pomoč ali pa prihitimo na vaš naslov in napako odpravimo v najkrajšem možnem času.

Vaša prva pomoč pri težjih napakah

Že vrsto let smo cenjeni po tem, da strankam rešujemo tudi kompleksnejše situacije in napake, ki so zaradi hitrega tehnološkega napredka in razvoja programske opreme ter hekerskih vdorov vedno pogostejše. Ponašamo se tudi z visoko stopnjo uspešnosti pri reševanju Crypto Ransomware vdorov.

Laboratorij za reševanje podatkov št. 1 v Sloveniji

Več kot 30 let številka 1 v Sloveniji. Na krilih strokovnega znanja, iskrice zagnanosti in v prihodnost usmerjene vizije, je MAITIM razvil prvi profesionalni laboratorij za reševanje podatkov in forenzične IT analize v Sloveniji. Laboratorij je opremljen z visoko naprednimi napravami po najvišje zahtevanih standardih, vključno z brezprašnim prostorom in komoro (Class 100 Room). Laboratorij ostaja številka 1 v Sloveniji, zahvaljujoč konstantnemu nadgrajevanju znanja in opreme, ki nam omogočajo, da se uspešno spopademo tudi z najbolj zahtevnimi situacijami izgube podatkov. Stopnja uspešno obnovljenih podatkov z različnih spominskih medijev (okvarjenih trdih diskov, USB ključkov, SD kartic …) v našem laboratoriju, je nad 95 %.

Od nekdaj na temeljih inovacij in strokovnosti

Vizijo in temelje za podjetje, ki se je hitro in uspešno vpeljalo na slovenskem trgu leta 1992, je zasnoval in izpeljal Bojan Ivančič, diplomirani inženir elektrotehnike. Pred odločitvijo za samostojnost, je kot prvovrstni in visoko cenjeni ustvarjalec skupaj z Iskra Delto krojil svetovni razvoj računalništva. Začetki samostojne poti pa so podjetju prinesli številne Zlate monitorje za izjemno kakovost in hitrost računalnikov, ki jih je sprostilo na trg. Sledila je prepoznavnost podjetja, ki je navdušilo s svojo strokovnostjo in zanesljivostjo tudi na nacionalni ravni. Na spisku referenc javnih institucij in podjetij, ki so sklenili pogodbe za opremljanje in vzdrževanje računalniške opreme, so se znašle številne fakultete, šole, banke, občine ter mala in velika podjetja komercialnega sektorja. To je podjetju prineslo hitro rast. Vzporedno z izvajanjem dobave ter vzdrževanjem računalniških sistemov, je podjetje uspešno gradilo tudi na prodaji na drobno ter na vpeljavi prodaje opreme za vzpostavitev videonadzornih sistemov. Opremljeni so bili številni hoteli, restavracije, lokali, cerkve in večstanovanjska poslopja. 

Dovolite nam, da poskrbimo tudi za vaše sodobne tehnološke rešitve.
Scroll to Top