Maitim

Team MAITIM - z vami že 32 let

Sopotnik vašega razvoja na področjih zelene energije, računalništva, elektronike in IT opreme.

od nekdaj Na temeljih inovacij in strokovnosti

Vizijo in temelje za podjetje, ki se je hitro in uspešno vpeljalo na slovenskem trgu leta 1992, je zasnoval in izpeljal Bojan Ivančič, diplomirani inženir elektrotehnike. Pred odločitvijo za samostojnost, je kot prvovrstni in visoko cenjeni ustvarjalec skupaj z Iskra Delto krojil svetovni razvoj računalništva. Začetki samostojne poti pa so podjetju prinesli številne Zlate monitorje za izjemno kakovost in hitrost računalnikov, ki jih je sprostilo na trg. Sledila je prepoznavnost podjetja, ki je navdušilo s svojo strokovnostjo in zanesljivostjo tudi na nacionalni ravni. Na spisku referenc javnih institucij in podjetij, ki so sklenili pogodbe za opremljanje in vzdrževanje računalniške opreme, so se znašle številne fakultete, šole, banke, občine ter mala in velika podjetja komercialnega sektorja. To je podjetju prineslo hitro rast. Vzporedno z izvajanjem dobave ter vzdrževanjem računalniških sistemov, je podjetje uspešno gradilo tudi na prodaji na drobno ter na vpeljavi prodaje opreme za vzpostavitev videonadzornih sistemov. Opremljeni so bili številni hoteli, restavracije, lokali, cerkve in večstanovanjska poslopja. 

Laboratorij za reševanje podatkov št. 1 v Sloveniji

Vzporedno s hitrim napredkom računalniških tehnologij, se je oblikovala tudi potreba po storitvi reševanja podatkov z okvarjenih podatkovnih nosilcev. Na krilih strokovnega znanja, iskrice zagnanosti in v prihodnost usmerjene vizije, je MAITIM razvil prvi profesionalni laboratorij za reševanje podatkov in forenzične IT analize v Sloveniji. Laboratorij je opremljen z visoko naprednimi napravami po najvišje zahtevanih standardih, vključno z brezprašnim prostorom in komoro (Class 100 Room). Laboratorij ostaja številka 1 v Sloveniji, zahvaljujoč konstantnemu nadgrajevanju znanja in opreme, ki nam omogočajo, da se uspešno spopademo tudi z najbolj zahtevnimi situacijami izgube podatkov. Stopnja uspešno obnovljenih podatkov z različnih spominskih medijev (okvarjenih trdih diskov, USB ključkov, SD kartic …) je nad 95 %.

Celovitost ponudbe in računalniških storitev

Že vrsto let nudimo napredne in zanesljive servisne storitve oz. popravila osebnih računalnikov, prenosnikov in strežniških sistemov. Servisne storitve vršimo v našem podjetju ali terensko. Na voljo smo tako fizičnim osebam kot tudi (pogodbeno ali ne) različnim podjetjem. Ob brezplačnem svetovanju nudimo celovite rešitve informacijskih sistemov, vključno s strežniki, grafičnimi postajami, perifernimi enotami in programsko opremo. Celovite rešitve vsebujejo vse štiri izvedbene faze, od svetovanja in dobave, do same izvedbe na licu mesta in kasnejšega (pogodbenega) vzdrževanja. Na voljo je tudi profesionalna oprema za vzpostavitev videonadzornega sistema.

Zaupajte izkušnjam.

Pri odločanju, h komu se boste zatekli ob nakupu ali okvari računalnika, vam koristi informacija, da nudimo strokovno, a brezplačno svetovanje.

in tistim, ki jih nudijo.

Dolgoletna tradicija podjetja, odločenost, osredotočenost in ljubezen do tehnologije so nam prinesli nujno potrebne izkušnje na zelo zapletenih in hitro razvijajočih se področjih moderne tehnologije.

Vaša prva pomoč pri težjih napakah, hekerskih vdorih in sesutjih sistemov

Že vrsto let smo cenjeni po tem, da strankam rešujemo tudi kompleksnejše situacije in napake, ki so zaradi hitrega tehnološkega napredka in razvoja programske opreme ter hekerskih vdorov vedno pogostejše. Ponašamo se z visoko stopnjo uspešnosti pri reševanju Crypto Ransomware vdorov.

Vedno pripravljeni in fleksibilni.

Verjamemo, da v multipotrošniškem sistemu, kjer nadvladujejo masovna proizvodnja, moč megakorporacij in razosebljanje, ostaja in bo še naprej obstajal prostor za topel osebni, a strokovni pristop do kupca. Pravzaprav verjamemo, da bo znova vedno bolj dobrodošel. Zato vztrajno gradimo naprej na visoko kakovostni ponudbi izdelkov in storitev. Dolgoletna tradicija nam je prinesla nujno potrebne izkušnje na kompleksnih in hitro razvijajočih se področjih, kot so računalništvo, elektronika in informatika. Naše prioritete so znanje, strokovno svetovanje, maksimalni trud in vložena energija ter topla osebna nota.

Bojan, univ. dipl. ing.

direktor, laboratorijsko reševanje podatkov in svetovanje

Matjaž

računalniški servis, vzdrževanje, svetovanje

Tatjana

trženje, komerciala in računovodstvo

Alenka_Ivancic_1

Alenka, univ. dipl. nov.

vodja trženja, marketing, komerciala, PR, pisateljica

0

let prisotnosti na slovenskem trgu, domači razvoj in predanost.

Profesionalni laboratorij za reševanje podatkov z okvarjenih medijev.

Individualni, osebni pristop, brezplačni strokovni nasveti za vsakogar.

V skrbi do družbe in okolja

V podjetju se zavzemamo za zmanjšanje pritiskov na okolje in podpiramo načine, ki nas bodo vodili v prihodnost, ki bo soobstajala in spoštovala naravo. V podporo ozaveščanja o okoljskih problematikah smo se pod imenom MAITIM e-energija vključili v shemo modernih rešitev na področjih trajnostnega razvoja, obnovljivih virov energije in električne mobilnosti. Nudimo sodobne, visoko zmogljive, visoko funkcionalne in visoko kakovostne solarne LED ulične svetilke ter univerzalne polnilne postaje za električna kolesa BI-charged. Slednje smo v sodelovanju z odličnimi slovenskimi oblikovalci skrbno zasnovali in razvili prav v podjetju MAITIM. Izdelali smo edinstvene, univerzalne, funkcionalne, tehnološko in stilsko dovršene polnilne postaje za e-kolesa, ki se, kakor kameleon, s svojo modularno zasnovo in različnimi nosilci prilagodijo urbanim, podeželskim ali gorskim okoljem.

Poslovalnica in prisotnost na spletu

Sedež podjetja s prodajnim salonom, servisnimi kapacitetami in skladiščem, se nahaja v občini Kamnik, približno 20 kilometrov iz Ljubljane. Prisotni pa smo tudi na spletu. V čisto novi spletni trgovini dobraizbira.si najdete širok izbor vrhunske računalniške in druge elektronske opreme priznanih proizvajalcev, na voljo pa je tudi program dom, vrt, šport in prosti čas. Če v spletni trgovini česa ne najdete ali imate dodatna vprašanja, nas brez oklevanja kontaktirajte.

Osebna izkaznica:

Naziv podjetjaMAITIM Computers d.o.o.
NaslovKamniška 39, 1241 Kamnik
DržavaSlovenija – EU
Telefon+386 1 830 33 60
Mobi+386 41 618 253
E-mailinfo@maitim.si
Spletmaitim.si, dobraizbira.si, smouchi.com
Davčna številkaSI 36886220
Matična številka5602564
Transakcijski računSI56 0230 0001 0678 260 (NLB d.d., BIC banke: LJBASI2X)
Scroll to Top