Maitim

Če potrebujete najnovejše, cenovno konkurenčne, ugodne, a kakovostne računalniške rešitve, ste na pravem mestu.

računalništvo in iNFORMACIJSKE REŠITVE po vaši meri

V podjetju nas druži več kot 30 let izkušenj na področju računalništva, elektronike in informatike.

MALOPRODAJA IN SERVIS

SERVIS RAČUNALNIKOV IN RAČ. OPREMA ZA VSAKOGAR:

Izgubljate živce, ker računalnik ne dela, kot bi si želeli? Potrebujete nasvet ali ugodno ponudbo za novega? Ste tarča hekerskega vdora ali pa vaš računalnik ni ustrezno zaščiten pred virusi? Vedno smo vam pripravljeni pomagati z brezplačnimi nasveti. Skupaj poiščemo optimalno rešitev po vaših željah in potrebah.

REŠEVANJE PODATKOV Z OKVARJENIH MEDIJEV

NE MORETE VEČ DO PODATKOV?

Če ste zaradi okvare diska ostali brez vaših dragocenih fotografij ali datotek, ali pa se vam je zrušil svet, ker ne morete več odpreti dokumenta, v katerega ste vložili ure in ure napornega dela, smo pravi naslov za vas. Več kot 20 let izkušenj, vlaganja v znanje in laboratorijsko opremo. Na stotine hvaležnih institucij, podjetij in posameznikov.

SODOBNE IT REŠITVE ZA PODJETJA

IMATE PODJETJE TER ZASTAREL IN POČASEN IT SISTEM?

Ob brezplačnem svetovanju nudimo celovite rešitve informacijskih sistemov, vključno z večprocesorskimi strežniki, grafičnimi postajami, perifernimi enotami in programsko opremo. Celovite rešitve vsebujejo vse štiri izvedbene faze, od svetovanja in dobave, do same izvedbe na licu mesta in kasnejšega (pogodbenega) vzdrževanja. Na voljo je tudi profesionalna oprema za vzpostavitev videonadzornega sistema.

REŠITVE ZA BOLJŠO STORILNOST

Skrivnost dobre komunikacije, usklajenega in optimiziranega timskega dela ter dobrih poslovnih rezultatov leži v pozivnih sistemih za različne priložnosti. So večnamenski (individualno sestavljivi glede na želje in potrebe posamezne dejavnosti), brezžični in zagotavljajo hitrejšo ter učinkovitejšo komunikacijo med osebjem in gosti / uporabniki v različnih storitvenih dejavnostih. Nepogrešljivi so v restavracijah, lokalih, hotelih, kazinojih, velnes centrih, bolnišnicah, pri oskrbi starejših doma in v domovih za ostarele.

Dovolite nam, da poskrbimo tudi za vaše sodobne tehnološke rešitve.
Scroll to Top