Maitim

RAČUNALNIŠKI SERVIS IN PRODAJA

Dober računalnik ni dovolj, pomembno je, kdo skrbi zanj.

SERVIS RAČUNALNIKOV IN RAČUNALNIŠKA OPREMA PO VAŠI MERI

Individualni pristop, strokovni nasveti: izgubljate živce, ker vaš osebni računalnik oziroma prenosnik ne dela, kot bi si želeli? Potrebujete nasvet ali ugodno ponudbo za novega? Ste tarča hekerskega vdora ali pa vaš računalnik ni ustrezno zaščiten pred virusi? Vedno smo vam pripravljeni pomagati z brezplačnimi nasveti. Skupaj poiščemo optimalno rešitev po vaših željah in potrebah.

Celovitost ponudbe in storitev, zanesljive rešitve: že vrsto let nudimo napredne in zanesljive servisne storitve oz. popravila osebnih računalnikov, prenosnikov, strežniških sistemov, periferije (tiskalnikov, multifunkcijskih naprav …) in tudi druge elektronske opreme, ki vam ponagaja. Servisne storitve vršimo v našem podjetju ali terensko. Na voljo smo tako fizičnim osebam kot tudi (pogodbeno ali ne) različnim podjetjem po vsej Sloveniji.

Želite servis kar pri vas doma?

Če ste v časovni stiski in bi si z vožnjo do računalniškega servisa prihranili nekaj dragocenih minut, je Maitim pravi za vas. Pokličite nas ali nam pišite in naročite servis na terenu. V najkrajšem možnem času bomo na vašem naslovu. Storitev je zlasti primerna za postavitve omrežij, programske nastavitve, računalniške nadgradnje in lažje napake. V primeru težjih napak lahko na vašo željo okvarjeno napravo odpeljemo v naš servis in vam jo po popravilu tudi pripeljemo nazaj.

Pri nas šteje vsak posameznik, vsakomur smo pripravljeni
prisluhniti in pomagati po najboljših močeh.

dodatne storitve

POGODBENO VZDRŽEVANJE ZA PODJETJA

Ker želimo, da bi vaši nenadomestljivi računalniški sistemi delovali neprekinjeno in brezhibno, nudimo tudi možnost pogodbenega vzdrževanja. Ob sklenjeni vzdrževalni pogodbi v vsaki urgentni situaciji prihitimo na vaš naslov in napako odpravimo v najkrajšem možnem času.

PREPREČITE VDOR VIRUSOV, ŠE PREDEN VAM UNIČIJO PODATKE

Vaš računalnik lahko zaščitimo z vrhunsko protivirusno zaščito, ki vas bo ščitila pred vsemi vrstami zlonamerne programske opreme, vključno z virusi, odkupi, črvi in vohunsko programsko opremo.

MAITIM je licencirani ESET Silver Partner, tako da vam lahko ponudi vrhunsko večplastno zaščito pred vsemi vrstami groženj. Eset je znan ko eden najboljših strokovnjakov za vašo kibernetsko varnost na spletu.  Trideset let so na čelu inovacij na področju varnosti IT.  Že vse od devetdesetih let prejšnjega stoletja dosegajo neprekinjeno rast prihodkov in globalno širitev.

Vaša prva pomoč pri težjih napakah, hekerskih vdorih in sesutjih sistemov

Že vrsto let smo cenjeni po tem, da strankam rešujemo kompleksnejše situacije in napake, ki so zaradi hitrega tehnološkega napredka in razvoja programske opreme ter hekerskih vdorov vedno pogostejše. Ponašamo se z visoko stopnjo uspešnosti pri reševanju Crypto Ransomware vdorov.

novejše iz pestre ponudbe

Novejša ponudba med drugim zajema sestavo računalnikov za rudarjenje (Crypto Mining, Bitcoin Mining, Ethereum …).

Cenik servisnih storitev Maitim

Cene naših servisnih storitev s področja računalništva lahko preverite na povezavi s klikom na desni gumb.

MALOPRODAJA RAČUNALNIŠKE OPREME

Nudimo vam le najboljše blagovne znamke svetovno priznanih proizvajalcev osebnih računalnikov, prenosnikov in računalniške opreme. Pogodbe z vsemi največjimi distributerji po Sloveniji in dolgoletno partnerstvo z njimi nam omogočajo, da vam ponudimo le kakovostne izdelke po zelo konkurenčnih cenah.

PC, prenosniki in tablice

Namizni računalniki, prenosniki proizvajalcev Lenovo, HP, Asus, Acer, Dell, tablični računalniki, strežniki in dodatki za strežnike, telefonija (Blackview), pametne ure … 

Računalniške komponente

Trdi diski, SSD, osnovne plošče, procesorji, grafične kartice, pomnilniški moduli, ohišja in napajalniki, optične enote, zvočne kartice, PC modding in hlajenje …

Periferija (zunanje naprave)

Tiskalniki, multifunkcijske naprave, miške, tipkovnice, zunanji diski, gaming, brezprekinitvena napajanja, USB ključki, spominske kartice, USB hubi, potr. material …

Avdio in video oprema

Monitorji, televizorji, zvočniki, slušalke, spletne kamere,  projektorji, foto albumi in okvirji, MP3 in MP4 predvajalniki, nosilci za TV, ure, baterije in polnilci …

Mrežna oprema

Usmerjevalniki, dostopne točke, stikala, antene, mrežne kartice in adapterji, požarni zidovi, kabineti, priključni kabli, NAS Storage, pretvorniki in ojačevalniki, IP kamere. 

Programska oprema

Operacijski sistemi Microsoft, Office programi, protivirusna zaščita ESET …

 

Kabli in adapterji

Računalniški, podatkovni, avdio-video, pretvorniki, adapterji, napajalni …

Dom, vrt, šport in prosti čas

Mali gospodinjski aparati, čiščenje, osebna nega, hlajenje in prezračevanje, ogrevanje, svetlobni elementi, video nadzor,  za male živali, svetlobni elementi, šport …

Dobraizbira.si je spletni nakupovalni center, kjer si iz naslanjača naročite kar koli vam srce poželi. Čaka vas širok izbor vrhunske računalniške in druge elektronske opreme priznanih proizvajalcev, na voljo pa je tudi program za dom, vrt, šport in prosti čas. Trgovina je še v izdelavi, če imate vprašanja ali težave nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.

Dovolite nam, da poskrbimo tudi za vaše sodobne tehnološke rešitve.
Scroll to Top